Dames steunkousen

Dames steunkousen

Steunkousen speciaal voor dames
Voor dames hebben wij een speciaal assortiment steunkousen. Tegenwoordig zijn er naast de standaard steunkousen ook diverse kleuren. De steunkousen moeten natuurlijk goed helpen en comfortabel zitten, maar ze moeten er esthetisch ook mooi uitzien.

Afhankelijk van uw wensen bekijken wij samen met u welke steunkousen het beste bij uw situatie passen. Wij hebben armkousen, beenkousen en diabeteskousen in het assortiment in diverse uitvoeringen. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfect passende compressiekousen. Indien u vanuit medische noodzaak steunkousen draagt, vergoedt de zorgverzekeraar vaak de steunkousen.

Aantrekken van steunkousen

Na het uitzoeken van de elastische kousen geven wij u informatie over het aan- en uittreken van de elastische kousen. Zeker wanneer u net bent begonnen met het dragen van kousen is het even zoeken hoe u de kousen het makkelijkst kunt aantrekken. Ook vertellen wij u over het onderhoud van de steunkousen. Op die manier heeft u lang plezier van uw kousen.
Heeft u vragen over steunkousen voor dames? Of wilt u een persoonlijke afspraak maken? U kunt telefonisch of via onderstaand contactformulier contact opnemen.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ