Borstprotheses van Dreams Lingerie

Borstprotheses van Dreams Lingerie

Het ondergaan van een borstoperatie is meestal een heftige en emotionele gebeurtenis. Wanneer u op zoek bent naar een borstprothese willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Het verschilt per persoon wat voor wensen u heeft. Wij werken uitsluitend met persoonlijke afspraken, wat betekent dat we voor u alle tijd kunnen nemen. Wij hebben ervaren en gediplomeerde mammacare adviseurs in dienst die naar u luisteren. Aan de hand van het soort operatie dat u ondergaan heeft, is onder andere vast te stellen welk soort prothese het beste bij u past.

Een passende borstprothese

De keuze voor een borstprothese is een persoonlijk en vaak ook onbekend traject. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken begeleiden onze mammacare adviseurs u stap voor stap door het traject. Tijdens het aanmeten van de prothese wordt rekening gehouden met de pasvorm en samenstelling van de prothese. Hierbij wordt ook gekeken naar de soort prothese. Bij de ene persoon past een volledig siliconenprothese beter en bij de ander een lichtgewicht prothese. Niet alleen bij de prothesekeuze, maar ook bij het passen van de lingerie of badmode krijgt u deskundig advies. Onze adviseurs zorgen ervoor dat het resultaat voor u perfect is.

Alle tijd, rust en vertrouwen

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich prettig voelt. Uw persoonlijke verhaal, wensen en voorkeuren zijn belangrijk. In alle rust en in een vertrouwde omgeving wordt naar u geluisterd om zo tot het beste resultaat te komen. De ruime paskamer is volledig afgescheiden van de winkel en voorzien van climate control, alles voor uw gemak. Wanneer u twijfelt over welke variant voor u het meest geschikt is, kunt u uw persoonlijke situatie altijd vrijblijvend bespreken met een van onze adviseurs. Wij hebben een speciale spreekkamer waar u de tijd en ruimte krijgt om uw vragen en wensen te bespreken. Samen met de mammacare adviseur wordt gekeken naar wat het beste bij u en uw wensen past.

Nadat wij de perfect passende borstprothese voor u hebben gevonden, kunt u de prothese gelijk mee naar huis nemen. De mammacare adviseur regelt de rest met uw zorgverzekeraar. Hier heeft u verder geen zorgen over.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ