Over ons

Over ons

Welkom bij Dreams lingerie

Bij Naam, voorheen Dreams & Lingerie in Delfzijl bent u sinds 1985 aan het juiste adres voor mammacare, damesmode en lingerie. Naam is opgericht door Wilko en Mirella Mellema en samen met onze mammacare adviseurs helpen wij u graag. Wij hebben gediplomeerde en ervaren mammacare adviseurs in dienst. Zij helpen u graag bij het vinden van de best passende borstprothese. Wij hebben borstprotheses en steunkousen in verschillende soorten merken, modellen en maten. Samen met u gaan wij op zoek welke vorm het beste bij u past.

Nieuwe winkel

Helaas zijn wij op 30 december 2016 getroffen door een brand waardoor onze oude mooie panden verloren zijn gegaan. We zitten ondertussen weer op onze vertrouwde plek aan de Poststraat Delfzijl. Samen met onze medewerkers helpen wij u graag weer in onze nieuwe winkel. U kunt bij ons terecht voor het vinden van de lingerie nachtmode, badmode, het aanmeten van een borstprotheses of het aanmeten steunkousen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de verschillende borstprotheses of steunkousen? Maak dan geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.