Prothese badkleding

Uitgebreide collectie prothese badkleding

Badpakken, bikini’s en tankini’s van de beste merken
Wanneer u een borstprothese draagt kan dit voor uw gevoel zeer confronterend werken in situaties waar men normaal gesproken wat meer van zichzelf laat zien. Hierbij kunt u onder andere denken aan het dragen van badkleding.
Gelukkig zijn er mogelijkheden om ook wanneer u een prothese heeft te genieten van een dagje aan het strand in mooie badkleding. Niet alleen zijn er verschillende modellen beschikbaar, maar u kunt de badkleding ook nog eens krijgen van de beste merken.
Naast de variatie in prints die wij aanbieden in ons assortiment zorgt de pasvorm van de badmode ervoor dat uw borstprothese niet verschuift. Zelfs in de wat actievere situaties zal het niemand opvallen dat u een borstprothese draagt onder uw badkleding.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Prothese tankini’s

Een tankini zit tussen een badpak en een bikini in. Het bestaat uit een top en een broekje maar bedekt in tegenstelling tot een bikini ook een gedeelte van een huid. Het bovenstukje van de prothese tankini is iets hoger en breder uitgesneden. Dit biedt als voordeel dat de prothese niet opvalt en de tankini goed aansluit op uw lichaam. In ons assortiment hebben we diverse merken, modellen en maten prothese tankini’s. Voor u zit er altijd een perfect passende prothese tankini tussen.

Prothese badpakken

In ons assortiment vindt u prothese badpakken die hoog aansluiten bij de nek en slank afkleden door een corrigerende voering. Door de juiste pasvorm sluit het badpak goed aan en ziet niemand dat u een borstprothese draagt. Wij hebben in ons assortiment diverse merken, maten en modellen prothese badpakken. Samen met u gaan we op zoek naar het juiste badpak voor u.

Prothese bikini’s

De bovenstukjes van prothese bikini’s zijn iets hoger en breder uitgesneden. In de bovenstukjes zit een speciale voering waardoor de borstprothese niet opvalt. Wij hebben diverse merken, maten en modellen prothese bikini’s in ons assortiment. Samen met u gaan we op zoek naar de perfect passende bikini voor u.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ