Borstprothese merken

Borstprothese merken

Bij ons vindt u diverse merken borstprothese. Zo heeft u altijd ruime keuze uit de diverse protheses en zit er altijd een goed passende prothese voor u tussen. Wij hebben borstprotheses in het assortiment van de merken: van Anita, Amoena en Silima.

Anita Care

Anita care borstprotheses staat bekend om de siliconen borstprotheses met ademende microvezel rugzijde. Anita heeft borstprotheses en deelprotheses in het assortiment. De temperatuur van de prothese past zich aan de lichaamstemperatuur van de draagster aan, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd. Het gewicht, de zachtheid en het doorhangvermogen van de prothese lijkt op een natuurlijke borst. Zo ziet het er ook esthetisch mooi uit.

Amoena

Amoena Protheses heeft een ruim assortiment van verschillende modellen. Naast de meer gebruikelijke protheses, hebben ze speciale lichtgewicht borstprotheses, zwemprotheses die snel drogen en Amoena heeft ook een zeer ruime keuze in deelprothese. Om na een besparende of recontructieve operatie weer symmetrie te krijgen. Amoena heeft ook contactprotheses in het assortiment. Deze prothese ‘kleeft’ aan de huid waardoor deze niet verschuifd, meegaat in bewegingen en ook ontlastend werkt voor de vrouwen met nek en/of rug klachten. Wanneer u liever geen prothese van siliconen wilt, heeft Amoena speciaal een prothese van schuim. Aan elke vrouw is gedacht bij de ontwikkeling van de Amoena Protheses.

Silima

Silima is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in de productie van prothesen. Ze bieden een ruime collectie borstprothesen modellen in diverse uitvoeringen, maten gewichten en cups. Silima werkt intensief samen met specialisten, vakmensen en patiënten om de producten voortdurend te verbeteren.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ