Praktische informatie

Bij het uitzoeken van borstprotheses of steunkousen komen veel zaken kijken. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij hier alle praktische informatie verzameld. U vindt hier informatie over borstprotheses en steunkousen. Wanneer uw vraag er niet tussen staat, of als u nog aanvullende vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

Borstprotheses

Hier vindt u alle informatie over de vergoeding van een borstprothese vanuit de zorgverzekering. Ook vindt u hier praktische informatie over de diverse soorten en modellen borstprotheses. Verder leggen wij stap voor stap uit hoe het proces van het aanmeten van de borstprothese eruitziet. Ook verstrekken wij informatie over de verzorging, reiniging en het onderhoud van de borstprothese. Door de borstprothese goed te onderhouden verlengt u de levensduur.

Steunkousen

Alle praktische informatie over de steunkousen vindt u hier. Zo vindt u hier informatie over de vergoeding van de steunkousen vanuit de zorgverzekering. Ook vindt u hier praktische informatie over de diverse soorten en modellen steunkousen voor dames en heren. Verder leggen wij stap voor stap uit hoe het proces van het vinden van de juiste steunkousen eruitziet. Ook verstrekken wij informatie over de verzorging, reiniging en het onderhoud van de kousen. Door de kousen goed te onderhouden gaan de steunkousen langer mee.

Contact

Veelgestelde vragen

Waarom Dreams Fashion?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u