Mammacare adviseur badkleding

Gediplomeerde mammacare adviseurs

Wij hebben diverse gediplomeerde mammacare-adviseurs die voor u klaar staan. Het aanmeten van een passende borstprothese vraagt deskundigheid en ervaring, maar het is ook belangrijk dat u zich gehoord voelt.

Vakkundig en vertrouwd advies op maat

Wanneer u op zoek bent naar (een nieuwe) borstprothese(s) is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. Hierbij zijn uw persoonlijke verhaal, wensen en voorkeuren van groot belang. Onze deskundige en gediplomeerde adviseurs helpen u graag. In onze winkel hebben wij een spreekkamer waar onze adviseurs uitgebreid uw voorkeuren en de mogelijkheden voor prothese met u bespreken. Dit biedt u een gerust gevoel in een veilige omgeving.

Een goed begeleide keuze

Het kiezen voor een borstprothese en het aanmeten is een persoonlijk en vaak onbekend traject. Onze adviseurs zijn getraind in het stap voor stap begeleiden van het maken van de keuze die het beste aansluit bij uw wensen. Tijdens het aanmeten van de prothese wordt er rekening gehouden met de pasvorm en samenstelling van de prothese. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een lichtgewicht prothese of een volgewicht prothese. Wij hebben diverse modellen, merken en maten in het assortiment, waardoor u altijd een passende prothese krijgt aangemeten. Niet alleen bij de prothesekeuze, maar ook bij het passen van de lingerie of badmode krijgt u deskundig advies. Onze adviseurs zorgen ervoor dat het resultaat voor u naar wens is.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen over het werk van de mammacare adviseurs? Of andere vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Mirella Mellema. Mammacare adviseuse

& consulent compressietherapie

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ