Prothese Lingerie

Perfect passende prothese lingerie

Wanneer u een prothese heeft is het belangrijk dat de lingerie de perfecte pasvorm heeft. Een mooie goed ondersteunende bh zorgt ervoor dat de prothese perfect tot z’n recht komt en zorgt voor een esthetisch mooi beeld. Perfecte pasvorm is belangrijk omdat het zorgt voor comfort en helpt u als draagster het zelfvertrouwen terug te vinden.

Tegenwoordig zijn er steeds meer bekende merken die in de wereld van de speciale lingerie stappen. Als draagster is er een ruime keuze uit verschillende modellen, maten en vormen prothese lingerie. De lingeriesets zijn te krijgen in verschillende prints, kleuren en voor elk budget. Vrouwen met een prothese kunnen zich weer vrouwelijk voelen in een mooi lingeriesetje.

In het aanbod vindt u naadloze bh’s, bh’s met beugel of bh’s zonder beugel, maar ook voorgevormde bh’s. De bh’s zijn zo ontworpen dat de prothese goed wordt ondersteund en doen tegelijkertijd niks af aan het draagcomfort. Het is belangrijk dat u optimaal comfort geniet van de prothese lingerie.

Deskundig en discreet

Wij helpen u graag in alle discretie bij het vinden van goed ondersteunende prothese lingerie. De mammacare adviseurs kunnen u helpen bij het vinden dat perfecte lingerie. Zij kunnen u ook adviseren welke lingerie goed bij u lichaam en prothese past. Ieder lichaam is anders en wij vinden het belangrijk dat de prothese lingerie perfect op uw lichaam aansluit en de meeste comfort biedt

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ