Verschillende soorten steunkousen

Verschillende soorten steunkousen

Verschillende soorten steunkousen
In onze winkel komen heren en dames om uiteenlopende redenen om passende steunkousen te vinden. Afhankelijk van uw reden om kousen uit te zoeken, gaan wij samen met u op zoek. Naast verschillende steunkousen voor dames en heren, hebben wij ook diverse soorten steunkousen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan steunkousen voor de armen of de benen. Ook hebben wij speciale steunkousen voor diabetes, oftewel diabetessokken in ons assortiment.

Armkousen

Armkousen zijn steunkousen die speciaal ontwikkeld zijn voor de armen. De kousen gaan vochtophopingen in de armen tegen. Tegelijkertijd zorgen de steunkousen voor de arm ervoor dat u vrij kunt bewegen door de speciale opening voor uw hand.

Beenkousen

Beenkousen zijn speciale steunkousen voor de benen. Met steunkousen worden meestal beenkousen bedoeld. De beenkousen worden om uiteenlopende redenen gedragen. Afhankelijk van uw reden om beenkousen te dragen, gaan wij met u op zoek naar passende beensteunkousen.

Diabetessokken

Speciaal voor mensen die aan de medische aandoening diabetes leiden, hebben wij diabetessokken en diabeteskousen in het assortiment. Diabetes kan onder andere leiden tot problemen met de benen, voeten of tenen. Afhankelijk van de medische noodzaak om diabetessokken of diabeteskousen te dragen, gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ