Steunkousen voor heren

Steunkousen voor heren

Speciaal voor heren hebben wij een uitgebreid assortiment steunkousen. De steunkousen voor heren zijn anders dan de steunkousen voor dames. Tegenwoordig zijn steeds meer leveranciers van steunkousen zich ook gaan richten op steunkousen speciaal voor heren. Zowel mannen als vrouwen kunnen door medische redenen het advies krijgen om kousen te dragen. Dames zijn over het algemeen iets meer gewend aan het dragen van panty’s. De steunkousen zien er steeds meer uit als kousen voor elke gelegenheid, waardoor ze vrijwel niet meer opvallen als steunkousen.

Divers assortiment steunkousen

Voor heren kan het wennen zijn als zij het advies krijgen om steunkousen te dragen. Het wordt al snel geassocieerd met de vrouwelijke en traditionele steunkous. Wij hebben in ons assortiment diverse kousen in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo kunnen ook mannen de voordelen van de compressiekousen ervaren.

Steunkousen voor heren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse hoogtes, zoals kniehoge kousen. Deze kousen zijn vrijwel niet te onderscheiden van sokken. Ook hebben wij dij-hoge steunkousen voor heren in diverse kleuren. Afhankelijk van de reden om steunkousen te dragen, hebben wij altijd een passend paar steunkousen voor u. Kom gerust langs in de winkel. Wij helpen u graag om de perfect passende steunkousen te vinden.
Heeft u vragen over steunkousen voor heren? Of wilt u een persoonlijke afspraak maken? U kunt telefonisch of via onderstaand contactformulier contact opnemen.

Contact

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ