Steunkousen

Steunkousen

Bij ons vindt u een ruim assortiment steunkousen. Zowel dames als heren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten steunkousen. Of u nu op zoek bent naar armkousen of beenkousen: wij kunnen u helpen. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte kousen voor u.

Compressiekousen, beter bekend als steunkousen bieden ondersteuning en geven druk op uw benen. De elastische kousen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunt u steunkousen gebruiken indien u last heeft van spataderen in de benen, oedeem in de benen of armen. Maar ook als uw benen vermoeid of onrustig zijn kunt u steunkousen dragen. Het dragen van steunkousen kan helpen de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Diverse soorten kousen

Wij meten armkousen en beenkousen aan,  De steunkousen zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van uw situatie wordt gekeken wat het beste bij u past. Wat de best passende kousen voor u zijn wordt bepaald aan de hand de klachten, lengte en omvang. Zo weet u zeker dat de steunkousen goed bij u passen.

Bij het uitzoeken en aanmeten van de elastische kousen wordt u voorgelicht hoe u de kousen het beste aan en uit kunt trekken. Zeker wanneer u net bent begonnen met het dragen van kousen kan het even zoeken zijn hoe u de kousen het beste kunt aantrekken. We hebben daar ook hulpmiddelen voor, om het aantrekken gemakkelijker te maken.

Contact

Direct naar

Beenkousen

Armkousen

Dames steunkousen

Heren steunkousen

Verschillende soorten steunkousen

Waarom Dreams Lingerie?

N

Betrouwbaar

N

Deskundig

N

Pasavond met privacy

N

Alle aandacht voor u

Contact

  • MM slash DD slash JJJJ