Steunkousen

Steunkousen

Bij ons vindt u een ruim assortiment steunkousen. Zowel dames als heren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten steunkousen. Of u nu op zoek bent naar armkousen, beenkousen of diabeteskousen: wij kunnen u helpen. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte kousen voor u.

Steunkousen, of compressiekousen bieden ondersteuning en geven druk op uw benen. De elastische kousen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunt u steunkousen gebruiken indien u last heeft van spataderen in de benen, oedeem in de benen of armen. Maar ook als uw benen vermoeid of onrustig zijn kunt u steunkousen dragen. Het dragen van steunkousen kan helpen de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Diverse soorten kousen

Wij hebben armkousen, beenkousen en diabeteskousen in het assortiment. De steunkousen komen in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van uw situatie wordt gekeken wat het beste bij u past. Wat de best passende kousen voor u zijn wordt bepaald aan de hand van uw lengte en omvang. Zo weet u zeker dat de steunkousen goed bij u passen.

Bij het uitzoeken en aanmeten van de elastische kousen wordt u voorgelicht hoe u de kousen het beste aan en uit kunt trekken. Zeker wanneer u net bent begonnen met het dragen van kousen kan het even zoeken zijn hoe u de kousen het beste kunt aantrekken.

Contact

Waarom Dreams Fashion?

Betrouwbaar

Deskundig

Pasavond met privacy

Alle aandacht voor u

Contact